in-line bruslení > areál Ladronka > aktuálně

ČARODĚJNICE NA LADRONCE 2011

28.04.2011 - Redakce
V pražském parku Ladronka se 30. dubna již pošesté koná největší a pro mnohé také nejzábavnější oslava konce zimy. Kromě pálení čarodějnic a opékání špekáčků se s jarem spojují sporty, hry, hudba, divadlo a zábava. Filipojakubská noc je plná magie. A toho bychom měli využít!
Každoročně se poslední dubnovou noc rozhoří spousty ohňů a lidé slaví příchod jara. Největší oslavy pálení čarodějnic v Česku se každoročně konají v pražském parku Ladronka. „Letos připravujeme opět pestrý kulturní a sportovní program, soutěže, workshopy i odpočinkové zóny s občerstvením. Chystáme ale také velké překvapení pro všechny návštěvníky. Půjde o slavnou školu čar a kouzel v Bradavících z příběhů Harryho Pottera,“ říká starostka Městské části Praha 6 Ing. Marie Kousalíková. V kouzelnické škole, kterou na Ladronku přičaruje Stanice techniků DDM hl. m. Prahy, si děti mohou vyzkoušet různé magické aktivity. V astronomické věži budou společně s profesorkou Tryloniovou věštit z vlastních barevných obrázků, na hřišti si s madam Hoochovou zahrají famfrpál a s profesorem Snapem vyrobí vlastní "lektvar". Navíc si vytisknou svoji fotografii coby hledaného uprchlého vězně z Azkabanu, nebo si prohlédnou skleník profesorky Prýtové plný mandragor či ďáblových osidel.

Celé odpoledne se budou konat kromě mnoha her, workshopů, adrenalinových exhibic a divadelních i hudebních představení také soutěže. Nechybí populární závod čarodějnic na kolečkách. Pokud chcete vyhrát, stačí se doma nebo v "salónu šerednosti" přímo na Ladronce namaskovat a nezapomenout doma brusle nebo kolo. Již pošesté se bude letos vyhlašovat Miss čarodějnice, a to hned ve dvou kategoriích (pro děti a dospělé), ve které můžete vyhrát horské kolo AGANG, letenky po Evropě a batohy Loap. Soutěžit ale můžete už od 1. dubna také na www.carodejnicenaladronce.cz, kde ve fotografické soutěži Čarodějný i-ksicht můžete vyhrát digitální fotoaparát Olympus.

A jaká by to byla Filipojakubská noc bez pořádné vatry, pálení čarodějnic, opékání špekáčků a hry na kytary kolem ohňů? To vše na Ladronce najdete také!  Čarodějné odpoledne vyvrcholí na hlavním podiu skvělými koncerty kapel Clou a Dolly Bus Band. Chybět nebude ani ohnivá show. Slet čarodějnic na Ladronce láká děti, jejich rodiče, mladé i dříve narozené. Zkrátka všechny, kteří chtějí čarodějný den strávit ve velkém stylu.

Největší oslavy čarodějného dne v Praze pořádá pro návštěvníky městská část Praha 6 a MVP agency. Více o sletu čarodějnic na Ladronce najdete na www.carodejnicenaladronce.cz  a na facebooku.


Čarodějnice na Ladronce pořádá:
Městská část Praha 6 a MVP agency s.r.o.
Čarodějnice na Ladronce podporují:

Hlavní partneři
Královský pivovar Krušovice a.s.
Pražská plynárenská a.s.
Veolia a.s.
Metrostav a.s.
MOLD VIN CZ s.r.o.

Partneři

Author / Universe Agency s.r.o.
A Gang/ Universe Agency s.r.o.
Asiana, spol. s r. o. - Letuška.cz
Piccollo s.r.o.
NEOLUXOR, s.r.o.
OLYMPUS CZECH GROUP s.r.o.
ALBI Česká republika, a.s.
McDonald's ČR s.r.o.

Mediální partneři
Deník Metro
Mladá Fronta Dnes
Rádio Bonton
Metropolis
PragueOut
Sluníčko
Maminka
Expats.cz
Dopravní podnik hlavního města Prahy

Přečteno 3644x

Komentáře

 
Přidat komentář
Vypsat označené komentáře
Vypsat všechny komentáře
Zobrazit všechny chronologicky
aktuálně
Živé diskuze
3.03. 23:05 BAZAR: Re: K2 ALEXIS 84 BOA 2014
19.06. 20:36 BAZAR: Prodám kolečka 110 mm
9.06. 13:55 BAZAR: Prodám dámské in-line K2 Celena W
1.06. 17:02 Ubytovaní na Flaeming skate: Wahlsdorf - pension Flaeming
13.05. 10:56 BAZAR: K2 ALEXIS 84 BOA 2014
13.05. 00:49 BAZAR: K2 Pro Longmount
7.05. 21:17 BAZAR: Re: FILA Primo LX 90 Black/Green vel. 10,5 (45) - měsíc staré
Anketa
Po které straně jezdí bruslaři a po které cyklisti?
Připadá vám otázka legrační? V reakci na nedávnou nehodu bruslaře s cyklistou vyhlašujeme novou anketu, ve které si snad osvěžíte zásady jízdy na bruslích.
Cyklisté i bruslaři jezdí vpravo
1496614966
Cyklisté i bruslaři jezdí vlevo
1915719157
Cyklista je řidič a jede v pravo, bruslař je chodec a jede vlevo
1410014100
Pokud nejsme na silnici, každý si jede, jak se mu zachce
1354113541
Další ankety
Nejčtenější
Facebook - přidejte se!

kalimera ikonka   studentské reality vyměňme si ikonky: