in-line bruslení > areál Ladronka > aktuálně

Čarodejnice na Ladronce (30. dubna 2009)

5.04.2009 - Redakce
Praha 6 ve spolupráci s MVP agency připravují opět na letošní poslední dubnový den pořádnou čarodejnicou zábavu přímo v areálu Ladronka. Navazují tak již na tradiční úspěšné pálení čarodejnic a jeden z největších sletů čarodejnci u nás. Zajímavá je pro čtenáře bruslařské části portálu Ladronka avizovaná soutěž o "Čarodejnici na bruslích" v rámci této akce.

Malé i velké návštěvníky čeká kromě tradiční vatry a pálení čarodějnic i mnoho zábavy a soutěží - viz níže pod programem. Chybět nebude ani čarodějný salón krásy, výtvarná dílna a další workshopy. I letos si mohou příchozí zdarma odnést fotografii na památku, naučit se čarodějné kreace v taneční škole, či vybít energii v hracím stanu Nintendo. Přes všechny tyto méně neobvyklé aktivity bude místo i na tradiční opékání buřtů a hru na kytary u plápolajícího ohně.

V podvečer program vyvrcholí koncertem bigbeatové legendy Hudba Praha, vystoupením hvězd muzikálu Kladivo na čarodějnice a zábavnou show televize HBO Na stojáka.

PROGRAM ČARODEJNICE NA LADRONCE 2009
15:00 zahájení akce
vyhlášení soutěže Čarodějnice na bruslích s Proženy.cz
16:00 taneční studio Primavera
čarodějná divadelní pohádka, Studio dell‘arte
17:00 volba Miss čarodějnice s rádiem Bonton
18:00 výroba největšího kouzelnického koštěte – překonáme rekord!
18:30 ZAPÁLENÍ HRANICE
KLADIVO NA ČARODĚJNICE – exkluzivní vystoupení hvězd nového muzikálu
19:30 HUDBA PRAHA - hudební koncert
20:30 HBO uvádí: Na stojáka živě!
oheň, buřty, kytary
22:00 ukončení akce

V prostoru rozlehlého parku na vás čekají další lákavé nabídky (soutěže, sportovní aktivity, výtvarná dílna, salón čarokrásy a mnoho dalšího)

SOUTĚŽE O NEJKRÁSNĚJŠÍ ČARODEJNICI

Miss čarodejnice
vyhrát můžeš v této krasavicové soutěži jednu ze zajímavých cen -  nejnovější hrací konzoli Nintendo Wii, hračky značky Alexander, PlayFoam, které věnovala společnost Pexi...a ty starší MISS zase kosmetiku Mary Kay.
Co pro to máš udělat?
- namaskovat si co nejčarodějnicky obličej, vzít si co nejčarodějnický převlek a procvičit si létání na koštěti (to umí přece každé malé čaro-dítě)
- přijít 30.4. od 15 h na Čarodějnice na Ladronce (viz O akci / Kde je park Ladronka), zareigstrovat do soutěže a očarovat porotu svou ošklivostí
- když na Ladronku nepřijdeš namaskovaná, nevadí … na akci bude připraven čarodějný salón, ve kterém si tě vezmou do parády zkušené čaro-maskérky, po jejichž zásahu tě nepozná ani vlastní babizna … domácí maskování je ale vždycky nejlepší originál, tak se neboj a zkus to doma
- na akci může soutěžit čarodějná havěť všech pohlaví, barev, státních  a kmenových příslušenství
- soutěží se ve dvou věkových kategoriích – do 16 let a od 17 let, takže na Ladronce budeme mít 30. 4. takový sabat, že by nám ho záviděl i Ozzy Osborne
- nezapomeň se na volbu Miss čarodějnice rozcvičit v internetové soutěži Miss čarodějný i-ksicht (miss čarodějný i-ksicht)

Miss čarodějný i-ksicht
Máte to na Ladronku daleko a přitom věříte ve své čarodejnické kouzlo a krásu? Organizátoři připravili také internetovou čarodejnickou soutěž, ve které vyhrává ten největší ksicht, jaký kdo umí udělat … Miss čarodějný i-ksicht. Cenou pro vítěze je digitální fotoaparát Olympus.
Stačí udělat co nejšklebivější, nejsrandovnější a nejbláznivější obličej a vyfotit se a od 1. do 25. 4. poslat elektronicky fotografii s tímto parádním ksichtem. Poté je na tobě, co uděláš pro to, abys vyhrál/a (zavolat všem lidem co znáš - kamarádstvo, rodičovstvo, příbuzenstvo, učitelstvo atd., aby pro tebe hlasovali). O vítězi Miss čarodějný i-ksicht totiž rozhodne internetové hlasování. Na první příspěvky usilujících o vítězství se můžete podívat v Galerii i-ksichtů ( link do galerie i-ksichtů).
Podrobná pravidla zde - http://www.carodejnicenaladronce.cz/miss-iksicht/miss-iksicht-pravidla/

Zdroj: www.carodejnicenaladronce.cz

Přečteno 13744x

Komentáře

TIPJan, Reagovat
 
Přidat komentář
Vypsat označené komentáře
Vypsat všechny komentáře
Zobrazit všechny chronologicky
aktuálně
Živé diskuze
3.03. 23:05 BAZAR: Re: K2 ALEXIS 84 BOA 2014
19.06. 20:36 BAZAR: Prodám kolečka 110 mm
9.06. 13:55 BAZAR: Prodám dámské in-line K2 Celena W
1.06. 17:02 Ubytovaní na Flaeming skate: Wahlsdorf - pension Flaeming
13.05. 10:56 BAZAR: K2 ALEXIS 84 BOA 2014
13.05. 00:49 BAZAR: K2 Pro Longmount
7.05. 21:17 BAZAR: Re: FILA Primo LX 90 Black/Green vel. 10,5 (45) - měsíc staré
Anketa
Po které straně jezdí bruslaři a po které cyklisti?
Připadá vám otázka legrační? V reakci na nedávnou nehodu bruslaře s cyklistou vyhlašujeme novou anketu, ve které si snad osvěžíte zásady jízdy na bruslích.
Cyklisté i bruslaři jezdí vpravo
1497014970
Cyklisté i bruslaři jezdí vlevo
1915919159
Cyklista je řidič a jede v pravo, bruslař je chodec a jede vlevo
1410014100
Pokud nejsme na silnici, každý si jede, jak se mu zachce
1354913549
Další ankety
Nejčtenější
Facebook - přidejte se!

kalimera ikonka   studentské reality vyměňme si ikonky: